Helmi Pro – Helmenkova uudenlainen tallennusratkaisu yrityksille

Helmi Pro varmistaa, etteivät yrityksesi tiedostot koskaan katoa. Tiedostot ovat ajasta ja paikasta riippumatta aina saatavillasi ja helposti jaettavissa tietoturvallisella tavalla.

Capnova on tuonut yritysmarkkinoille uuden, ainutlaatuisen palvelun bisneskriittisen tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen. Helmi Pro yhdistää PK-yrittäjän ulottuville enterprise-tason ratkaisut, joita on totuttu näkemään vain isommissa yrityksissä – vieläpä kustannustehokkaaseen hintaan.

HelmiPro varmistuspalvelu

Helmi Pro on muista yritysratkaisuista poiketen tuplavarmistettu, jolloin yrityksen tiedot varmennetaan sekä paikallisesti yrityksen tiloihin sijoitettavaan Helmi Pro –laitteeseen, että kotimaiseen pilveen Capnovan konesaleihin.

Capnovan toimitusjohtaja Antero Katajamäki kertoo: ”Olemme 17 toimintavuotemme aikana rakentaneet asiakkaillemme monenlaisia varmistus- ja tiedostonjakoratkaisuja. Useimmiten haasteena esimerkiksi pilvivarmistuksille ovat olleet asiakkaiden hitaat yhteydet. Moni taas on sulkenut pois vaihtoehtojen joukosta paikallisen varmistuslaitteen mahdollisuuden, pelätessään fyysisen laitteen hajoamista tai vaikkapa toimitilojen tulipaloa. Helmi Pro yhdistää parhaat puolet molemmista varmistustavoista, jolloin tieto on aina saatavilla ja palautettavissa -  jopa ison katastrofin jälkimainingeissa”.

Tallentaminen esimerkiksi työasemilta ja puhelimista on tehty helpoksi sulavatoimisen käyttöliittymän avulla. Android-, iOS- ja Windows Phone -käyttöjärjestelmille löytyy omat sovellukset, joilla tiedostojen käyttäminen onnistuu tarvittaessa myös mobiilisti missä ja milloin vain.

Helmenvalkoisen Helmi Pro -laitteen toimitussisältö on täydellinen ja käyttöönotto vie vain muutaman minuutin. Pitkä matka on tultu päiväkausia kestävästä varmistusympäristön rakentamisesta.

”Raudanluja tietoturva on meille kaikissa palveluissamme erittäin tärkeää ja tästä syystä valitsimme Helmi Pro palveluun laite- ja ohjelmistokumppaniksi luotettavan tamperelaisen toimijan, Varaani Worksin”, paljastaa Capnovan Passionate Sales Director Mikko Vilppula.

Capnovan System Specialist Kimmo Kolu jatkaa: ”Useissa tunnetuissa varmistuspalveluissa data varmistetaan ulkomaiseen pilveen. Helmi Pro takaa, että tietosi pysyvät Suomessa. Helmi Pro -tallennuslaite (asiakkaan tiloissa) varmistaa automaattisesti datan Capnovan omiin konesaleihin, jotka sijaitsevat Tampereella. Laitteen tallentama tieto salataan ennen sen siirtämistä pilveen, ja luonnollisesti myös siirtotie on vahvasti salattu. Asiakkaamme voivat olla luottavaisin mielin siitä, että kaikki yritystieto on turvassa Helmi Pro -pilvessä”.

Helmi Pro -palvelua kehitetään jatkuvasti Capnovan ja Varaani Worksin yhteistyössä. Palvelussa käytettävä online-varmistusratkaisu on myös patentoitu.

”Esittelimme palvelun Barcelonan Mobile World Congressissa, jossa se sai innostuneen vastaanoton. Monet pienet ja keskisuuret yritykset eivät ole olleet helppokäyttöisten ja monipuolisten tallennus- ja tiedostonjakopalveluiden piirissä. Olen ylpeä, että voimme tarjota palvelua yhdessä tunnetun ja luotettavan kumppanimme Capnovan kanssa”, hymyilee Marko Kuula, Head of Sales Varaani Worksilta.

Lisätietoja palvelusta löytyy:

helmipro.fi/

Esimerkkejä Helmi Pro –palvelun hinnoittelusta. Hinta sisältää aina Helmi Pro –tallennuslaitteen asiakkaan tiloihin sekä vastaavan kapasiteetin pilvitallennuspalvelusta:

  • Helmi Pro 1TB: 45€/kk
  • Helmi Pro 2TB: 65€/kk
  • Helmi Pro 4TB: 105€/kk
    *ALV 0%

Palvelusopimus on määräaikainen 24kk.

 


Kotimainen IT-kumppanisi on Capnova

Oy Capnova Ltd on vuonna 2000 perustettu täysin kotimainen IT-palvelutalo. Palvelemme asiakkaitamme suomalaisella varmuudella, luotettavuudella ja täsmällisyydellä.

Meiltä saatte ulkoistus-, hosting-, webhotelli-, ylläpito- ja tukipalveluja. Capnovan hosting-palvelut kattavat mm. verkkotunnus- ja sähköpostipalvelut, nettihotellipalvelut sekä palvelinhotelli-, erillispalvelin- ja pilvipalvelinpalvelut.

Capnova
Pyhäjärvenkatu 5 A
33200 Tampere

Asiakaspalvelu:
020 759 7540 (ark.8-16)
asiakaspalvelu@capnova.fi

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>