Täydellinen CRM, joka päihittää Dynamicsin (katso video)

Asiakashallinta, CRM ja myynninhallinta

novaDesk tiketöintijärjestelmä tehostaa työntekoa

novaDesk CRM tehostaa myyntiä

Tavoitteellista ja organisoitua tulosta on mahdoton nykypäivänä kuvitella tehtävän ilman laadukasta CRM-järjestelmää. Kuinka pitää ohjakset käsissä, asiakastiedot ajan tasalla, siirtää tulleet viestit oikealle työntekijälle ja valvoa, että hommat tulee hoidettua?  Microsoftin Dynamics on yksi tunnetuimmista CRM:stä ja todella massiivinen XRM-alusta. Ehkä liiankin massiivinen? Miten saada puristettua hallintajärjestelmästä parhaat tehot irti juuri teidän yrityksessänne? CRM:n tarkoitus ei ole teettää lisätyötä esimerkiksi myynnille,  vaan sen tulee ohjata toimintaa selkeämmäksi ja helpottaa päivittäistä työtä kohti tavoitteita.

Voisiko globaalille Microsoftille olla vaihtoehtona täysin kotimainen yhteistyökumppani, jonka CRM on huippuluokkaa, asiakaspalvelu toimii ja tukea saa helposti ja ammattitaitoisesti?

novaDesk - täydellinen CRM ja vielä enemmän

Capnovan novaDesk räätälöidään aina vastaamaan yrityksen tarpeita. Mitkä tiedot ovat teille tärkeitä? Minkälaisiin ryhmiin asiakkuudet jaotellaan? Mistä tehtävistä halutaan muistutukset?

Palvelemme suomalaisella ammattitaidolla ja olemme palvelun käyttöönoton jälkeenkin tavoitettavissa. Puhelimitse, sähköpostitse ja saa meille Tampereella kahvitkin tulla juomaan ja kysymään lisää palveluista.

Katso CRM-video

Ota yhteyttä, me palvelemme

Mikko (Passionate Sales Manager) vastaa numerossa 040 679 2483 tai sähköpostitse mikko.vilppula@capnova.fi

Antero (Managing Director) puhelimessa 020 759 7543  ja sähköpostilla
antero.katajamaki@capnova.fi

Lue tästä lisää Capnovan ICT-palveluista.

2 vastausta to “Täydellinen CRM, joka päihittää Dynamicsin (katso video)”

 1. Tero Lehtonen

  Hei,

  etsin kotimaista kilpailijaa webCRM palvelulle. Voisitteko se olla te, netissä oleva video ei vastaa kysymykseen.

  Vastaa
  • capnova

   Hei Tero,

   Kiitos palautteestasi!

   Otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, niin selvitetään voisiko novaDesk olla teidän tarkoituksiinne soveltuva palvelu.

   Ystävällisin terveisin,
   Capnova Myynti

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>